Un telefon mobil n-ar trebui să te coste o avere. Acest lucru l-au înțeles perfect cei de la Allview. Cum ar fi să ai un telefon performant, cu care să navighezi oricât dorești Internetul și rețelele sociale, să faci fotografii uimitoare, dar pentru achiziționarea căruia să nu fie nevoie să faci credit la bancă? Păi, foarte simplu. Cu doar circa 5-6 sute de lei, înfuncție de promoții și de locul din care-l cumperi, Allview X3 Soul Lite îțioferă absolut tot ce ai nevoie de la un smartphone, fără să dezamăgească.

Nimic nu se compară cu sentimentul pe care-l ai atunci când descoperi un produse ce pare gândit și realizat exact pentru tine și nevoi letale. Nici prea mare, nici prea mic, performant, dar în același timp accesibil, care te provoacă să fii riguros atunci când situația o cere sau care te poartă pe valul creativității atunci când ești inspirat. Nu-ți rămâne decât să încerci smartphone-ul Allview X3 Soul Lite și să te convingi că sunteți compatibili.

Advertisement

Avantajele Allview X3 Soul Lite

Ce avantaje ai, dincolo de preț? La un Allview X3 Soul lite gasesti o memorie RAM de 3 GB, mai mult decât suficientă pentru o experiență multimedia remarcabilă. În plus, ai un spațiu generos pentru a păstra pozele, filmările și fișierele de care nu vrei să te desparți. Memoria flash de 16 GB poate fi extinsă prin adăugarea unui card microSD până la 128 GB.

Advertisement
Illustration for article titled Allview X3 Soul Lite, pentru că un telefon performant nu trebuie să coste o avereem/em

Allview X3 Soul Lite te ajută să faci fotografii remarcabile, cu camera principală de 13 MP, cu autofocus și PDAF, prevăzută cu patru lentile. Deschiderea diafragmei f/2.2 și tehnologia PureCel® asigură imagini luminoase chiar îm condiții de iluminare scăzută. Iar cu camera frontală de 5 MP poți realiza cele mai frumoase selfie-uri. Activează funcția de înfrumusețare a lui Allview X3 Soul Lite, care uniformizează culoarea pielii nu doar pe față, ci pe întreg corpul și accentuează detaliile care te avantajează. Pentru selfie-uri luminoase chiar și atunci când nu e lumină ideală, activează funcția Flash Screen și display-ul se va lumina la declanșarea camerei frontale pentru a obține un selfie plin de lumină și culoare.

Advertisement

 

Unul dintre cele mai mari avantaje, probabil, ale lui Allview X3 Soul Lite este funcția Spațiu Privat. Glisează două degete pe ecran de sus în jos și vei intra în Spațiul Privat doar pe baza parolei prestabilite. Aici poți păstra contacte, apeluri și mesaje private care nu vor fi vizibile nicăieri altundeva în telefon. Tot aici poți adăuga aplicații, imagini sau fișiere confidențiale, care nu vrei să ajungă pe mâna altcuiva.

Advertisement

Dacă te-am convins, nu mai ezita și cumpără-ți chiar acum telefonul Allview X3 Soul Lite, un smartphone făcut pentru tine, cu un preț mai mult decât prietenos.

Share This Story

Get our newsletter